Na prodaju plac pored kompleksa bazena i mini akva parka u širem centru Knjaževca

Knjaževac, Gradska Lokacija, Jezava

Opis

Ekskluzivna Ponuda: Prostrani Plac od 19 Ari u Knjaževcu!

???? Predstavljamo vam jedinstvenu priliku za stvaranje vašeg savršenog doma na placu od 19 ari, smeštenom u sirem centru Knjaževca. Ovaj gradski raj za gradnju nudi čisto vlasništvo, pružajući vam potpunu slobodu u ostvarivanju vaših građevinskih planova.

???? Lokacija je neuporediva: Plac je udaljen samo 450 metara od popularnih bazena, mini akva parka, termo mineralnih izvora i vrhunskih restorana. Ova blizina pruža jedinstvenu priliku za uživanje u udobnostima gradske infrastrukture, dok istovremeno zadržavate intimnost sopstvenog zemljišta.

???? Cena ovog dragulja je 19. 000 eura. Ova investicija ne samo da obećava vrednost u budućnosti već i pruža trenutnu povezanost sa raznovrsnim sadržajima u okolini.

???? Za više informacija i zakazivanje pregleda, slobodno me kontaktirajte. Ova prilika čeka vas da je pretvorite u stvarnost.

Srećno pri ostvarivanju vaših građevinskih planova! ????

1.888 m2 0 0 0

Podaci

Šifra oglasa A93-158
Tip Građevinsko zemljište
Cena 19.000 €
Kvadratura 1.888 m2
Namena Prodaja

Karakteristike

Kontakt Info

Aleksandar Stamenković

Poštovani klijenti i saradnici, Ukratko ću Vam reći nešto o sebi, kako bih vama olakšao pri odabiru agenta za nekretnine. Po struci sam diplomirani pravnik i iza sebe imam višegodišnje radno iskustvo kako u inostranstvu, tako i u državnim organima u Republici Srbiji, naročito u rešavanju imovinsko-pravnih poslova i katastarsko-zemljišnog knjižnog stanja, gde sam u svakodnevnom kontaktu sa strankama razvio veštine komunikacije i organizacije na različitim nivoima, kao i pregovaračke sposobnosti.

060 75 57 321