Odlična prilika - Kuća za renoviranje sa placem na odličnoj lokaciji u širem centru Niša

Niš, Crveni Krst

Opis

Prodajem kuću s placem od 123 m2 na fantastičnoj lokaciji u širem centru Niša, tik uz glavnu autobusku stanicu. Površina kuće je 53 m2, pružajući izuzetnu priliku za renoviranje ili postavljanje moderne montažne kuće.

Ova nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini škole, marketa i pekara, autobuskih linija koji su povezani sa svim delovima grada. Udaljena je svega 650 metara od strogog centra grada. S priključcima za struju i vodu, ova kuća pruža odličnu osnovu za brzu transformaciju ili unosnu investiciju.

Pozovite nas odmah i rezervišite svoj termin za razgledanje. Vaš novi dom vas čeka! Kontaktirajte vašeg agenta na 060/7557321.

53 m2 2 0 0

Podaci

Šifra oglasa A93-193
Tip Kuća
Cena 35.000 €
Kvadratura 53 m2
Sobe 2
Namena Prodaja

Karakteristike

Kontakt Info

Aleksandar Stamenković

Poštovani klijenti i saradnici, Ukratko ću Vam reći nešto o sebi, kako bih vama olakšao pri odabiru agenta za nekretnine. Po struci sam diplomirani pravnik i iza sebe imam višegodišnje radno iskustvo kako u inostranstvu, tako i u državnim organima u Republici Srbiji, naročito u rešavanju imovinsko-pravnih poslova i katastarsko-zemljišnog knjižnog stanja, gde sam u svakodnevnom kontaktu sa strankama razvio veštine komunikacije i organizacije na različitim nivoima, kao i pregovaračke sposobnosti.

060 75 57 321