Niš, Mediana, Office, 375 m2, Sale

Niš, Mediana

Description

Prodaje se poslovni prostor vrhunskog kvaliteta u samom srcu grada! Ovaj prostrani poslovni prostor od 375m2, smešten na I spratu prestižne poslovne zgrade, ističe se svojom funkcionalnošću i mogućnostima prilagođavanja različitim poslovnim potrebama.

Ključne karakteristike:

Lokacija: Neprikosnoven položaj u najužem centru grada pruža izuzetnu vidljivost i pristup svim ključnim resursima.

Raspored prostora: Ovaj prostrani poslovni prostor sastoji se od open space prostorije sa preko 250m2, idealne za kreativne radne procese. Dodatno, nudi 2 zasebne kancelarije, 2 mokra čvora sa četiri kabine i 2 kuhinje, pružajući potrebnu fleksibilnost za različite poslovne prilike.

Univerzalnost namene: Pogodan je za raznovrsne poslovne delatnosti, uključujući administrativne poslove, teretane, call centre, prodaju gabaritnih proizvoda i mnoge druge. S pravilnim adaptacijama, prostor se može prilagoditi i podeliti na veći broj kancelarija, magacina ili drugih prostorija, prateći specifične zahteve Vašeg poslovanja.

Mogućnosti adaptacije: Ovaj prostor omogućava prilagođavanje prema Vašim potrebama bez značajnih investicija. Fleksibilan dizajn omogućuje brzu i efikasnu adaptaciju prostora prema specifičnim zahtevima Vašeg poslovanja.

Prednosti ulaganja: Sa svim prednostima modernog poslovnog prostora i izuzetnom prilagodljivošću, ova investicija ne zahteva velika ulaganja kako bi se prilagodila specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Ovo je izuzetna prilika za one koji traže poslovni prostor u centru grada koji kombinuje funkcionalnost, fleksibilnost i prestižnu lokaciju. Za dodatne informacije ili zakazivanje razgledanja, slobodno me kontaktirajte.

375 m2 0 4 0

Information

Ad ID A93-169
Type Office
Total price 500,000 €
Surface 375 m2
Number of bathrooms 4
Purpose Sale
Floor 1
Condition Unfurnished
Heating Central

Features

Contact Info

Katarina Lazić

Kad su šanse jedan prema milion, dokaži da si jedan u milion! Kao saradnik na poslovima procene vrednosti nepokretnosti, učeći o nekretninama, njihovim karakteristikama, stanju, pravnom statusu i tržišnim tokovima, upoznavala sam se sa potrebama i zahtevima klijenata, istovremeno uvidevši da je rad sa nekretninama jako zanimljiv i dinamičan.

064 45 13 099