Vranje, Odžinka, House, 295 m2, Sale

Vranje, Odžinka

Description

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini gradskog fudbalskog stadiona Dinamo, u širem centru grada. Svojim prizemljem, I i II spratom, te prostranim potkrovljem i terasama na svakom spratu, ova nekretnina nudi ukupno 295 m2 prostora za udoban život vaše porodice.

Ova kuća je izgrađena od čvrstih i kvalitetnih materijala, garantujući vam trajnost i sigurnost. Trenutno je u procesu uknjiženja, što znači da će biti potpuno legalizovana i spremna za vas da je nazovete svojim domom.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove izuzetne nekretnine koja pruža udobnost, sigurnost i sve pogodnosti koje život u centru grada može pružiti. Kontaktirajte nas odmah da zakazete pregled i saznate više o ovoj jedinstvenoj ponudi!

295 m2 6 2 1

Information

Ad ID A93-240
Type House
Total price 79,700 €
Surface 295 m2
Number of rooms 6
Number of bathrooms 2
Purpose Sale
Garage 1
Number of floors 2
Terrace Yes

Features

  • Cellar

Contact Info

Slavoljub Kostić

Ljudi većinu svog života provode u "trci pacova", čitav život radeći i jureći za novcem, ne shvatajući da bogatstvo nije samo u novcu već u kvalitetnom vremenu i životu vrednom življenja. Zbog nedostatka pravog stručnog znanja i iskustva često budu na gubitku, pa čak ostanu i bez onoga što su imali. Nemojte biti deo te većine, naročito ne u svetu nekretnina.

064 12 88 570