Aleksinac, Centar, Mixed-use property, 350 m2, Sale

Aleksinac, Centar

Description

Otkrijte jedinstvenu priliku za investiranje u ovoj prelepoj stambeno-poslovnoj nekretnini u centru Aleksinca. Sa svojih 350 m2 prostora na dva sprata, ova impresivna zgrada nudi 14 uređenih soba, svaka sa invertor klimom, televizorom i brzim internetom. Svaka jedinica pruža udobnost i moderan ambijent, stvarajući idealnu atmosferu za poslovne ili turističke goste.

Dodatna vrednost ovog objekta je restoran koji omogućava gostima da uživaju u uslugama pansiona ili polupansiona. Lokacija je neuporediva – sa pogledom na prelepu reku Moravicu i u neposrednoj blizini stadiona FK "Napredak", ovaj kompleks privlači pažnju investitora koji traže brzi povrat uloženog novca.

Ovo je vaša prilika da postanete deo jedinstvene priče o uspehu. Kontaktirajte nas odmah kako biste saznali više o ovoj nekretnini i zakazali razgledanje. Pozovite nas na 060/7557321 i ostvarite svoje investicione snove.

350 m2 4 0 0

Information

Ad ID A93-282
Type Mixed-use property
Total price 350,000 €
Surface 350 m2
Number of rooms 4
Purpose Sale
Number of floors 2
Condition Furnished
Heating Gas

Features

  • Cable
  • Cellar
  • Air conditioner

Contact Info

Aleksandar Stamenković

Poštovani klijenti i saradnici, Ukratko ću Vam reći nešto o sebi, kako bih vama olakšao pri odabiru agenta za nekretnine. Po struci sam diplomirani pravnik i iza sebe imam višegodišnje radno iskustvo kako u inostranstvu, tako i u državnim organima u Republici Srbiji, naročito u rešavanju imovinsko-pravnih poslova i katastarsko-zemljišnog knjižnog stanja, gde sam u svakodnevnom kontaktu sa strankama razvio veštine komunikacije i organizacije na različitim nivoima, kao i pregovaračke sposobnosti.

060 75 57 321