Niš, Čair, Office, 300 m2, Rent

Niš, Čair

Description

Ovaj poslovni prostor se nalazi u jednoj od najprometnijih ulica, pružajući odličnu vidljivost i pristup vašim potencijalnim klijentima. Prostor je moderno opremljen, sa efikasnim sistemom grejanja i hlađenja koji osigurava optimalne uslove rada tokom cele godine. Sa šest mokrih čvorova, prostor je idealan za poslovne aktivnosti koje zahtevaju više sanitarnih čvorova, poput restorana, kafića ili većih kancelarija.

Pored glavnog poslovnog prostora, postoji i opcija iznajmljivanja dodatnog magacina u podrumu zgrade (uz doplatu), što pruža dodatnu fleksibilnost u organizaciji poslovanja. Prostor je moguće prilagoditi i za manji zakup, što ga čini pogodnim za različite vrste biznisa.

Cena Zakupa: 12 EUR/m²

Ukupna Cena: 3. 600 EUR mesečno

Ovaj poslovni prostor je idealna prilika za sve koji traže kvalitetan i funkcionalan prostor u prometnom delu grada. Kontaktirajte nas za dodatne informacije ili za zakazivanje obilaska.

300 m2 7 5 0

Information

Ad ID A93-325
Type Office
Total price 3,600 €
Surface 300 m2
Number of rooms 7
Number of bathrooms 5
Purpose Rent
Floor pr
Number of floors 6
Condition Unfurnished

Features

Contact Info

Katarina Lazić

Kad su šanse jedan prema milion, dokaži da si jedan u milion! Kao saradnik na poslovima procene vrednosti nepokretnosti, učeći o nekretninama, njihovim karakteristikama, stanju, pravnom statusu i tržišnim tokovima, upoznavala sam se sa potrebama i zahtevima klijenata, istovremeno uvidevši da je rad sa nekretninama jako zanimljiv i dinamičan.

064 45 13 099

Similar ads

listin
Office
650 € 90 m2 3

Niš, Centar, Office, 90 m2, Rent

Office - Niš, Centar

650 €

Rent

  • 22/04/24