Vranje, Donje Vranje, Industrial property, 1, 175 m2, Sale

Vranje, Donje Vranje

Description

Prodaje se parcela zemljišta površine 1175m2 (KP br. 11494/1, KO Vranje 1) pogodna kako za poljoprivrednu, tako i za građevinsku namenu. Nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji i nudi brojne mogućnosti za investicije i razvoj, idealna za izgradnju stambenih objekata ili poslovnih prostora.

Sa cenom od samo 15 eura po m2, ovo zemljište predstavlja odličnu priliku za bilo kog potencijalnog investitora ili građevinskog preduzetnika. Sa svojom planiranom lokacijom i prostorom, ovo zemljište omogućava kreativnu primenu i razvoj, što ga čini izuzetno vrednom pretpostavkom za bilo koji budući projekat. Blizina važnih saobraćajnica i usluga čini ovu lokaciju izuzetno pogodnom za razne svrhe.

Budite brzi i iskoristite ovu sjajnu priliku za investiranje u budućnost. Kontaktirajte nas što je pre moguće radi dogovora o razgledanju i dobijanju dodatnih informacija o ovom atraktivnom zemljištu.

1,175 m2 0 0 0

Information

Ad ID A93-395
Type Industrial property
Total price 17,777 €
Surface 1,175 m2
Purpose Sale

Features

Contact Info

Slavoljub Kostić

Ljudi većinu svog života provode u "trci pacova", čitav život radeći i jureći za novcem, ne shvatajući da bogatstvo nije samo u novcu već u kvalitetnom vremenu i životu vrednom življenja. Zbog nedostatka pravog stručnog znanja i iskustva često budu na gubitku, pa čak ostanu i bez onoga što su imali. Nemojte biti deo te većine, naročito ne u svetu nekretnina.

064 12 88 570