Niš, Palilula, Flat, 53 m2, Sale

Niš, Palilula

Description

Ne propustite priliku!!!

U srcu opštine Palilula, na jako traženoj lokaciji, u ulici Gavrila Principa, na 2. spratu, nalazi se stan koji savršeno kombinuje funkcionalnost i udobnost. Površine 53 m², uz dodatnu lođu od 3 m², ovaj stan je idealan za one koji žele miran kutak u urbanoj sredini.

Stan sa prelepim pogledom i vrhunskom opremom

Orijentisan istok-zapad, stan pruža jedinstven pogled – sa jedne strane na tihu ulicu Gavrila Principa, a sa druge na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. U stanu je ugrađena PVC stolarija, koja osigurava energetsku efikasnost i tišinu, dok su na podovima parket i keramika, pružajući topao i moderan ambijent.

Funkcionalan raspored i visoki standardi

Prostrani ulazni hodnik vodi vas u sve prostorije: veliko kupatilo, zasebnu kuhinju idealnu za kulinarske poduhvate, svetlu dnevnu sobu s trpezarijom koja se otvara ka sunčanoj lođi – savršenoj za opuštanje i odvojeni deo sa 2 spavaće sobe za privatnost i miran san.

Lokacija koja nudi sve

Zgrada je okružena zelenilom i parkićima, pružajući osećaj mira i privatnosti. Besplatan parking za stanare dodatno olakšava svakodnevni život. U neposrednoj blizini su opština Palilula, DIF, pijaca, prodavnice i autobuska stajališta – sve što vam treba na dohvat ruke.

Osigurajte svoj dom na jednoj od najboljih lokacija u Nišu!

Stanovi poput ovog su retkost na tržištu. Ne čekajte, pozovite nas odmah i zakažite obilazak – vaš novi dom čeka na vas.

53 m2 2.5 1 0

Information

Ad ID A93-402
Type Flat
Total price 80,777 €
Surface 53 m2
Number of rooms 2.5
Number of bathrooms 1
Parking place Yes
Purpose Sale
Floor 2
Number of floors 3
Condition Furnished
Heating Electric

Features

  • Internet
  • Cable
  • Registered
  • Air conditioner
  • Phone
  • Intercom

Map

Click to activate

Contact Info

Slavoljub Kostić

Ljudi većinu svog života provode u "trci pacova", čitav život radeći i jureći za novcem, ne shvatajući da bogatstvo nije samo u novcu već u kvalitetnom vremenu i životu vrednom življenja. Zbog nedostatka pravog stručnog znanja i iskustva često budu na gubitku, pa čak ostanu i bez onoga što su imali. Nemojte biti deo te većine, naročito ne u svetu nekretnina.

064 12 88 570

Similar ads

listin
Flat
196,000 € 98 m2 3.5

Niš, Mediana, Flat, 98 m2, Sale

Flat - Niš, Mediana

196,000 €

Sale

  • 10/04/24